Mida toob detsembrikuu Neitsile?

Seitsmesed uudised

  • NEITSI
  • Augusti lõpul sündinud neitsi 24. august - 2. september

Jupiteri, Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka detsembris esile. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu praegust emotsionaalset tausta. Aga Nibiru võib muuta sinu elu.

Mars  asub  sinu  elu korraldama  20. - 31. detsembrini. Marsi vastasseis nõrgestab sind ja sa ei suuda enam end valitseda suhetes teiste inimestega. Mars toob sul koostöös ja suhetes tülisid ja teeb ohtlikuks sinu seiklused. Samas need tülisuhted esitavad sulle ka tarkuse õppetunni. Püüa sellest õppetunnist õppust võtta. 

Neptuun on sul vastasseisus ja avaldab sulle väga halba emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on meeltes emotsionaalne segadus, ei tea kas rõõmustada või kurvastada.

  • Septembri algul  sündinud neitsi. 3. - 12. september

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka detsembris. Aga Nibiru võib muuta ka sinu elu. 

Mars lisab sinu Päikesele  veidi  energiat 1.- 6. detsembrini. Kasuta neid päevi ning kõik sinu koostöö,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju algas peale 26. oktoobrist ning kestab kuni 22. detsembrini ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn jääb sulle eriti ebasoodsasse asendisse kuni 20. detsembrini ja toob jätkuvalt esile sinu elu raskused ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub küll juba õiges suunas ja sul on lootust, et selline seis möödub ruttu. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha puudus kummitab sind.

Pluto  mõju on sulle endiselt väga hea. Sul on võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmine on sul nalja-asi. Pluto liigub aeglaselt ja selline seis sinu asjus kestab.

  • Septembri  keskpaigas sündinud neitsi. 13. - 23. september

Mars lisab sinu Päikesele  veidi  energiat 7.- 19. detsembrini. Kasuta neid päevi ning kõik sinu koostöö, aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju sulle algab peale 23. detsembrist ja kestab mõni kuu ning muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn  jõuab sulle eriti ebasoodsasse  asendisse alates 21. detsembrist ning toob esile sinu elu raskused ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub küll juba õiges suunas ja sul on lootust, et selline seis möödub ruttu.  Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha puudus kummitab sind.

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub vaikne hea periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega. Võimalik, et ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. 

Neptuun ja Pluto sulle detsembris mõju ei avalda, aga Nibiru võib muuta ka sinu elu.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/790689[/embed]

Kommentaarid puuduvad