Mida toob detsembrikuu Skorpionile?

Seitsmesed uudised

  • SKORPION
  • Oktoobri lõpul sündinud skorpion 24. oktoober - 2. november

Jupiteri, Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka detsembris esile. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu praegust emotsionaalset tausta. Aga Nibiru võib muuta sinu elu.

Mars on jõudnud Kaladesse ja avaldab sulle väga head mõju kuni 20.- 30. detsembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Neptuun avaldab sulle väga head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on rõõmus taustameeleolu.

  • Novembri algul sündinud skorpion 3. november - 12. november

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka detsembris. Aga Nibiru võib muuta ka sinu elu. 

Mars on  ikka Veevalajas  ja avaldab sulle väga halba mõju alates 1.- 6. detsembrini, jätkuvad sinu suhete raskused. Sul esinevad  lahkhelid ja su kaaslased ei kuula sind enam või lahkuvad sinu seltskonnast. Ei ole soovitav koostöö ja ebasoovitavad on ka seiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju algas peale 26. oktoobrist ja kestab 22. detsembrini ning muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn  jääb sulle soodsasse asendisse kuni 20. detsembrini ja toob jätkuvalt esile sinu elu väikese kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Pluto  mõju on sulle pikka aega hea. Sama olukord jätkub ka edaspidi. Sul on ka võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmisega pole probleeme. Soodne ka välismaal pikaajalisi rahalisi lepinguid sõlmida.

  • Novembri  keskel sündinud skorpion 13. november - 22. november

Mars on  ikka Veevalajas  ja avaldab sulle väga halba mõju alates 7.- 19. detsembrini, jätkuvad sinu suhete raskused. Sul esinevad  lahkhelid ja su kaaslased ei kuula sind enam või lahkuvad sinu seltskonnast. Ei ole soovitav koostöö ja ebasoovitavad on ka seiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju algab peale 23. detsembrit ja kestab paar kuud ning muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn  jõuab sulle soodsasse asendisse 21. detsembrist alates ja toob esile sinu elu väikese kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Uraan jätkab sinu elu vähest muutmist, sõprade, organisatsioonide ja juriidilised probleemid jätkuvad lahenemise suunas, ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul jätkub sõpradega suhtlemise aeg ja võimalik ka teatud uus tegevusvaldkond organisatsioonides. Siiski jäävad sinu sõprussidemed sel ajal nõrgaks.

Neptuun ja Pluto sulle detsembris mõju ei avalda, aga Nibiru võib muuta ka sinu elu

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/790694[/embed]

Kommentaarid puuduvad