Mida toob detsembrikuu Veevalajale?

Seitsmesed uudised

  • VEEVALAJA
  • Jaanuari lõpul sündinud veevalaja 21. jaanuar – 30. jaanuar

Jupiteri, Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka detsembris esile. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu praegust emotsionaalset tausta. Aga Nibiru võib muuta sinu elu.

Mars on jõudnud Kaladesse ja avaldab sulle nõrgalt  head mõju kuni 20.-30. Detsembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle veidi energiat ja sul on võimalik  oma suhteid korraldada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Neptuun avaldab sulle vähest head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega.

  • Veebruari algul sündinud veevalaja 31. jaanuar – 9. veebruar

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka detsembris. Aga Nibiru võib muuta ka sinu elu. 

Mars on ikka Veevalajas ja  lisab sinu Päikesele energiat 1. – 6. detsembrini.  Mars  annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid. Algab uus suhete ring.

Jupiteri väga hea muutev mõju sinule algas peale 26. oktoobrist ja kestab kuni 22. detsembrini. Sul on palju tahet ja Jupiter muudab sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus.  On soodne aeg reisida või välismaal ajutiselt tööd teha. Soodne aeg ülikooli astuda. Soodne aeg elu muuta.

Saturn  jääb sulle väga soodsasse asendisse kuni 20. detsembrini ja toob jätkuvalt esile sinu elu väikese kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Pluto avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sul on ikkagi mõningaid raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, vaatamata Saturni heale seisule. Raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Ei ole ka soovitav ise lepinguid muuta need  on sulle kahjulikumad ja ebameeldivamad. Raskusi arvete maksmisel. See aspekt on pikaajaline, sest Pluto liigub väga aeglaselt. Saturni hea seis leevendab Pluto ebameeldivusi tunduvalt.

  • Veebruari keskel sündinud veevalaja 10. veebruar – 18. veebruar

Mars on ikka Veevalajas ja  lisab sinu Päikesele energiat 7. -19. detsembrini. Mars annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid. Algab uus suhete ring.

Jupiteri väga  hea muutev mõju sinule  algab peale 23. detsembrist. Sul on palju tahet ja Jupiter muudab sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus.  On soodne aeg reisida või välismaal ajutiselt tööd teha. Soodne aeg ülikooli astuda. Soodne aeg elu muuta.

Saturn  jõuab sulle soodsasse asendisse alates 21. detsembrist  ja toob jätkuvalt esile sinu elu väikese kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub intensiivne hea periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega, ilmuvad ka uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. 

Neptuun ja Pluto sulle detsembris mõju ei avalda, aga Nibiru võib muuta ka sinu elu.

Kommentaarid puuduvad