ASTROLOOGI ENNUSTUS JUULIKUUKS: sünnivad uued sõjalised otsused, EL-i seis paraneb ja karta tasub põlenguid

Villu Põldma

Uraan on endiselt jääras ja so seotud hea aspekti kaudu Saturniga. Kahjuks liigub Saturn tagurpidi ja juulis jätkub äritegevuse paigalseis, või allakäik. Uued organisatsioonid küll tekivad, aga esialgu ei saa nad oma äritegevust käima. 

Juuli on vaikne ja stabiilne kuu, kus muutused isegi halvemas suunas on aeglased. Jupiter liigub juba õiges suunas ja põhjustab vaimseid põhimõttelisi muutusi praeguse olukorra hindamisel. Jupiteri halb aspekt Plutoga toob esile käesoleva elu halvad pooled ja rahvas saab paljuski nägijaks. Peale selle on ka Mars ja Päike Pluutoga vastasseisus, mis näitab valgustust ja rahutusi nii Euroopas kui ka mujal maailmas. Sõjalised konfliktid võivadki olla selle seisu tagajärjed, sõjategevus jätkub.

Pluto asend Kaljukitses ja Neptuuni asend Veevalajas on samas ka loodusõnnetuste põhjustajad, eriti kui ka Jupiter pikse näol kaasa aitab. Marsi, Jupiteri ja Päikese halb aspekt ongi väga tuleohtlik – metsa tulekahjude oht püsib.

Euroopa Liidu üldseisund juuli lõpuks paraneb, sest paistab, et võetakse vastu õigeid otsuseid. Pisiasjad on aga endiselt halvad. Samas ka Marss ja Päike avavad vastasseisu ja paljudes küsimustes on suured lahkarvamused. Suuremad sisemised võitlused euroliidu siseasjades ootavad veel ees. Oodata võib ka kaadrivahetust.

USA majandus on kriisis ja seisab paigal suurte firmade lahkumise tõttu. Oodata on pööret, mida D. Trump püüab vägisi läbi viia, kuid USA majanduse ümberkorraldamine ei ole praegu veel võimalik. Võimalik on asju vaid ette valmistada. Ilmselt pöördub USA majandus täielikult sõjatööstuse rööbastele, sest ka Marss läheb just nüüd üle USA Päikese ja Pluto on vastasseisule. Just praegu toimub tuleviku lepingute sõlmimine.

Donald Trumpil on just praegu kõige raskem aeg, sest Saturn seisab ka temal vastasseisus ja näitab ametkondade vastasseisu. Marsi üleminek näitab, et päris isiklikud rünnakud hakkavad lõppema.

Putini Venemaa on samuti majanduskriisis. Ka Venemaa võib osaleda juulis konfliktides, sest Marss läheb üle Venemaa Jupiteri ja võib esile kutsuda uue sõjalise kontseptsiooni. Samas Jupiteri hea seis näitab Venemaale kasulikke seisukohti ja Uraan näitab Venemaale soodsaid seadusi. Venemaale tuleb suvi üldiselt soodsas poliitilises seisus, va raske majanduslik olukord.

Putini osas liigub Jupiter Saturni peale, mis näitab suuri muutusi, mida Putin ise läbi viib ja tema enda seisundi muutusi. Putin paistab teatud ringkondade silmis omandavat ajutise Jumala staatust. Paistab, et Putinile hakkavad ilmuma uued  kambamehed, sest kõik endised olid temast kaugenenud. 

Ukraina on jõudnud sisemiste konfliktideni nii majanduses kui ka võimuküsimustes, peale selle vaevab Ukrainat ka rahapuudus. Suuri muudatusi Ukrainas juulis ei tule, asjad arenevad vaikselt. Sõjategevuse osas on oodata kokkuleppeid. 

Hiina majanduslik ja poliitiline seisund on praegu hea. Hiina majanduslik pööre kannab just praegu häid vilju, ehkki paari aasta pärast on riigil veidi raskusi. Kahjuks pole Hiinal praegu erilisi liitlasi. Ilmselt liitlaste otsimine ja koostöö nendega on tõusnud juba päevakorda.

Prantsusmaal jätkub Macroni edukäik seni kuni Saturn liigub tagurpidi. 

Saksamaa majandus on heas seisus ja ka poliitilist kriisi seal ei paista tulevat. Jupiter liigub õigetpidi ja toetab Saksamaa normaalseid arenguid. Taas algab Merkeli vastane tegevus, siiani on see olnud pigem summutatud.

Soome küll ületas oma majanduskriisi haripunkti, rahva olukord halvenes nii kriisi kui ka pagulaste toetamise järel. Ilmselt ka juulis ründab Soome politsei soomlasi, kes protesteerivad moslemi pagulaste vastu. Pagulased on kuulutatud Soomes puutumatuteks ja süüdimatuteks. Juulis jätkub Saturni paigalseis ja Soome majandus seisab terve suve paigal. Uraani hea seis kindlustab just praegu Soome häid suhteid nii EL-i kui Venemaaga.

Leedu on väikeses kriisis - arusaamatused võimu ja raha küsimustes. Rahapuudus vaevab riigimehi. 

Läti ja Eesti on umbes samas seisus - Lätis on elu isegi parem tänu Eesti riigi aktsiisidele ja muudele majanduslikele lahendustele.

Juuli 2017 Eestis

Eestis püüab Jupiter ka juulis tegeleda käsitöö- ja tootmise probleemidega, et kindlustada majanduskasv, ümber muuta tööandjate ja töötajate vaimsust, et töö ja palgamaksmise osas asi muutuks. Põhimõtteliselt heatahtlik tegevus Eesti rahva huvides. Aga paistab, et sellest ei piisa, seda näitab Jupiteri halb aspekt Neptuuniga. 

Jupiter edendab praegu käsitööga seotud majandust, mis vabakaubanduse poolt ära lammutati. Juulis on sellele poliitikale oodata suuremat toetust, vaatamata sellele, et meedia lammutab endiselt Keskerakonda ja esile tuuakse ainult Tallinna linnavalitsuse rahalised patud jättes Reformierakonna patud tahaplaanile.

Vaatamata sellele hakatakse pikkamööda Reformierakonna majandus-poliitilisest suunast loobuma. Kahjuks Saturni tagurpidi liikumise tõttu juulis veel muutusi ei tasu oodata - äritegevus seisab või langeb enamikes Eesti ettevõtetes.  Majanduskasvu näitaja võib olla juulis veel ülespuhutud statistika tagajärg, kuid aasta lõpuks on oodata tõelist tõusu.

Neptuun näitab juulis suuri emotsioonide puhanguid sõdade ja pagulaste pärast naaberriikides ja raha raiskamise pärast Eestis. See võib viidata rahutustele, sisetülidele ja metsapõlengutele ka meil.

ERR jätkab vanal suunal, kuna ta esindab Rootsi aadlike seisukohti ja poliitilist suunda Euroopa aadelkonna hulgas kehtiva saali õiguse alusel. Jätkub moslemi pagulaste rõõmuga vastuvõtmise kampaania. Eesti poliitikud (maailma silmis alamaadel) on saaliõiguse sunni viisil omaks võtnud ja Euroliidu eesistujana on nõus kõikide nõuetega, mida saali õiguse 45. peatükk on kehtestanud. 

Ratase Valitsusel on asjad väga vähe edasi arenenud. Jupiteri õiges suunas liikumine juulis annab aga uutele asjadele kiirema käigu, Saturn on veidi edasi nihkunud, aga ei näita veel tulemusi. 

Marsi vastasseis on kadunud, tuleb rahulik aeg.

Keskerakonda rünnatakse meedia poolt kriminaalsete süüdistustega. Samas algab Keskerakonnas uue poliitilise suuna võtmine. Otsitakse uusi seletusi ja uusi liitlasi. Ilmselt Savisaare suund taandub. Partei lõhenemine jätkub. Valimistel on ikkagi rahvale oluline kandidaadi nimi, aga mitte number kandidaatide nimekirjas. Savisaare kandideerimine ükskõik millises nimekirjas ja millise numbrina võib Tallinnas ikkagi Keskerakonnale võidu tuua.

Edgar Savisaare positsioon liigub paremuse suunas. Jupiter liigub üha edasi ja Savisaare seisund paraneb. Edasilükatud kohtuistung töötab Savisaare kasuks ja juulis jäetakse Edgar ka rahule. 

Vaba Erakonnal jätkub kriis, põhiline viga on seni olnud kindla poliitilise liini puudumine, raha vähesus ja väike liikmete arv, mis ei lase kohalikus poliitikas osaleda. Ent mõne aasta pärast on oodata edukamat aega, sest juba töötatakse välja oma poliitilist platvormi.

EKRE parandab oma positsiooni vaikselt, kuid sihikindlalt. Juulis ei juhtu midagi erilist, vaid hoopiski edu on loota kohalikel valimistel. Juulis saavutab EKRE vastane kriitika oma haripunkti, sest Uraan on läinud küll üle ühenduse, aga Marss annab aktiivset halba aspekti. Peale seda EKRE populaarsus suureneb veelgi.

IRL-i pöördelised ajad on möödas ja organisatsioon ei lagune. Marsi vastasseis on kadunud, juulis ei tule probleeme juurde. Kui IRL seisukohti muudab, võib ta edasi kesta.

Reformierakond on praegu ikka oma tühjas augus ja uued perspektiivid on veel väga kaugel. Reformierakond otsib uusi liitlasi, et uuesti domineerima hakata. Võimalik, et antakse järele oma senistele põhimõtetele, aga raha paistab neil liiatigi olevat, sest endised rahaallikad ei ole kuhugi kadunud.

Sotside seisud jäävadki erinevaks teiste parteidega võrreldes, sest nemad on Ülemaailmse Sotsialistliku Partei Eesti osakond ning jätkavad kogu oma eksistentsi jooksul rahvavaenulikku poliitikat, et Eesti rahvas sulanduks täielikult Euroopa rahvaste massi ja igasugune eestlane kui selline kaoks (kommunistlikul Venemaa oli sama eesmärk).

President kui tõeline ja ustav ametnik jätkab ka edaspidi ametlike seisukohtade toetamist. Võimalik, et osale elanikkonnast tema seisukohad on vastuvõetamatud ka juulis.

Foto: Kuvatõmmis/Delfi

[embed]http://www.tv3play.ee/play/853858[/embed]

Kommentaarid puuduvad