Lähipäevad toovad Mandri-Eestisse lumesadu

Seitsmesed

Eeloleva nädala kolmapäeval ja neljapäeval kerkivad küll päevased temperatuurimaksimumid paiguti 10 kraadi lähedale, kuid sellegi poolest on mandril paiguti lumesadu oodata, vahendab BNS.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-7 m/s. Külma on 1-5 kraadi, saartel tuleb kuni 4 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-7, saartel 5-10, puhanguti 14 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise ilm. Puhub ida- ja kagutuul 5-11, saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -6, saartel kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal sajab mitmel pool lörtsi ja vihma, mandril ka lund. Puhub ida- ja kagutuul 8-13, puhanguti 15, saartel ja rannikul 20 m/s. Sooja on 1-4, saartel kuni 7 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma ning mandril ka lund. Puhub ida- ja kagutuul 5-11, puhanguti 14 m/s, hommikul pöördub saartel tuul läände. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, saartel kuni 6 kraadi. Neljapäeva päeval on samuti pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, mandril ka lund. Puhub ida- ja kagu-, saartel läänetuul 5-11, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5, läänerannikul ja saartel tuleb sooja 6-10 kraadi.

Kommentaarid puuduvad