Palju õnne! Rahvusvahelise Electrolux'i disainivõistluse peaauhinna võitis eestlane

Seitsmesed uudised

Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini osakonna tudeng Hannes Lung võitis rahvusvahelise disainikonkursi Electrolux Ideas Lab. Tegemist on iga-aastase Electroluxi poolt korraldatava võistlusega, mille käigus otsitakse tulevikku vaatavaid innovatiivseid ideid. Selle aasta teemavalik keskendus tervislike ja säästlike toitumisharjumuste visioonidele, mis koondas ühtse suuna taha mõtlejaid üle ilma, vahendab Postimees.

Finaali jõudnud 50 idee ja 27 riigi hulgast valiti nii rahva kui ka žürii hääletuse tulemusel võitjaks Eesti tudengi idee WatchYourself. Nutikell, mis aitab poes teha tervislikke valikuid, püüdis žürii tähelepanu põhjalikult läbitöötatud kontseptsiooniga. Žüriiliige MaryKay Kopf: «WatchYourself on midagi sellist, mida iga kiire elutempoga lapsevanem ihkab».

Auhinnaks saab Hannes Lung 10 000 eurose rahalise preemia kõrval erialastele unistustele vastava reisi Stockholmi, kus ürituse korraldaja organiseerib kohtumisi sealsete innovatiivsete mõtlejatega.

«Tänan südamest kõiki, kes projektile kaasa elasid ja enda hääle andsid ning ka EKA tootedisaini osakonda, kes mind selliseks kogemuseks ette on valmistanud,» ütles Hannes Lung.

Allikas: Postimees

Pilt: Screenshot/YouTube

Kommentaarid puuduvad