Taxify avas teenuse Lissabonis

BNS

Taxify alustas neljapäevast teenuse pakkumist Portugali pealinnas Lissabonis.

"Meil on hea meel teatada, et tänasest pakume Lissaboni elanikele soodsamat ning kvaliteetsemat alternatiivi olemasolevale monopoolsele turuliidrile," ütles Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig pressiteate vahendusel.

Tema sõnul on Portugal kiiresti arenev ja innovatsioonile avatud turg.

Taxify avas teenuse Lissabonis rohkem kui kuuesaja juhiga ning tuhanded ootavad veel platvormiga liitumist. Lisaks on rakenduse tänaseks endale alla laadinud rohkem kui 2500 kohalikku, mis näitab selget huvi Taxify teenuse vastu nii juhtide kui klientide poolt.

Taxify vahendustasu on 15 protsenti, mis on Portugalis tegutsevate konkurentidega võrreldes 10 protsenti madalam. Madalam vahendustasu võimaldab Taxifyl pakkuda soodsamat sõidu hinda klientidele ning kõrgemat teenistust juhtidele.

Taxify usub, et juhtide rahulolu peegeldub ka paremas kasutajakogemuse kvaliteedis. Taxify kohtleb juhte austusega, pakub paremaid teenimisvõimalusi ning funktsioone, mis aitavad juhil sõitmise võimalikult mugavaks teha.

Ettevõte plaanib järgmisena laieneda Melbourne'i Austraalias ning avada teenuse Torontos, Kanadas.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb 35 linnas ja 23 erinevas riigis, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite. Firmas töötab globaalselt üle 400 inimese.

Augustis 2017 alustas Taxify koostööd maailma suurima sõidujagamisteenust pakkuva platvormiga Didi Chuxing. Partnerlusega investeeris Didi Taxifysse ning toetab Eesti ettevõtte edasist kasvu.

Kommentaarid puuduvad