Transferwise tuli turule oma deebetkaardiga

Seitsmesed

Rahvusvahelisi rahaülekandeteenuseid pakkuv Transferwise tõi turule eraklientidele mõeldud piirideta virtuaalkonto, millel saab hoida raha 40 valuutas ja Mastercard deebetkaardi, mis võimaldab omada kohalikke pangarekvisiite Suurbritannias, USA-s, Austraalias ja Euroopas, vahendab BNS.

Transferwise'i piirideta konto on esimene pangakonto teenus, mis teeb võimalikuks riigiüleste pangateenuste kasutamise nii nagu klient toimetaks sihtriigis kohapeal. Algselt ettevõtetele avatud teenus on nüüd kättesaadav ka eraklientidele, kes saavad kontol hoida ja konverteerida valuutat tegeliku vahetuskursiga ning omada kohalikke pangarekvisiite Ühendkuningriigis, Ameerika Ühendriikides, Austraalias ja Euroopas.

Neis piirkondades saavad Transferwise'i piirideta konto kasutajad olulisi pangatoiminguid läbi viia ilma kontota kohalikus pangas, mille avamine on mittekohalike jaoks keeruline ja kulukas paljudes kohtades üle maailma.

"Piirideta konto muudab olukorda kõikide jaoks, kes elavad välismaal või toimetavad mitmes riigis samaaegselt, ning on asendamatu nii vabakutseliste või füüsilisest isikust ettevõtjate jaoks," ütles Transferwise'i tegevjuht ja kaasasutaja Kristo Käärmann pressiteate vahendusel. Ta lisas, et ettevõte hakkab seda pakkuma oma 3 miljonile kliendile.

Uue teenusega on konto avamine tasuta – puudub liitumis-, lepingu- ja kaardi tellimise tasu, ei mingeid varjatud lepingutingimusi. Deebetkaarti saab kasutada välismaal kohalikus valuutas ja vahedustasuta.

Teenusega kaasnevad kohalikud pangarekvisiidid valuutadega Suurbritannia nael, euro, USA dollar ja Austraalia dollar. Lisaks saab teha makseid maailma eri riikidest, kohalikus valuutas ja lisatasudeta.

Raha konverteerimise eest võtab Transferwise 0,35-1 protsendi tehingu mahust.

Kliendid saavad avada piirideta konto ja tellida deebetkaarti, mis saadetakse neile kolme tööpäeva jooksul. Piirideta konto saab avada kogu maailmas. Mastercard deebetkaarti on kolmapäevast võimalik kasutada eraklientidel, vabakutselistel ja füüsilisest isikust ettevõtjatel. Ärikliendid saavad deebetkaarti taotleda alates 2018. aasta teisest poolest.

Finantstehnoloogiaettevõttel Tranfserwise on rohkem kui 3 miljonit klienti, kes liigutavad igakuiselt platvormi abiga rohkem kui 2 miljardit eurot.

Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni 2011. aastal loodud ettevõte on tänaseks investeeringutena kaasatud 397 miljonit dollarit. Investorite seas on IVP, Old Mutual, Andresseen Horowitz, Valar Ventures, Paypali kaasasutaja Max Levchin ja Richard Branson.

Kommentaarid puuduvad