Moisar võistleb pääsu eest tiitlimatšile Hispaanias!

Seitsmesed uudised

Juba 21. oktoobril 2016 leiab Saku Suurhallis aset järjekorras 9. Xplosion Fight Series, kus saab näha võimsaid supermatše K-1, MMA, Muay Thai ja profipoksi stiilides. Lisaks on kavas 2 meistritiitlimatši ja Road To Marbella 2017: XFS World Title Elimination Tournament, mille käigus selgitatakse välja sportlane, kes pääseb 2017. aastal võistlema XFS maailmameistrivöö nimel Marbellasse.

XFS pakub põnevust rohkem, kui raha eest! Võitlusareenil aset leidva 4-mehe turniiri eesmärgiks on parimate seast selgitada välja parim mees, kes pääseb otse võistlema XFS meistritiitlivööle 2017. aastal Marbellas toimuvale järjekordsele Xplosion Fight Series üritusele. Turniirist võtavad osa juba varem omavahel poksiringis kohtunud Mirkko Moisar ning Tadas Jonkus, kellevahelise matši toonaseks võitjaks kuulutati Moisar.

Turniiri esimese poolfinaalpaari moodustavad kickboxingu juurde tagasi naasnud Eesti oma superstaar Mirkko Moisar, kelle vastane Rashid Boumerak saabub siia Marokkost. Turniiri teise poolfinaalpaari moodustavad Tadas Jonkus, kes eestlastele tuntuks saanud kui Leedu Nokaudimeister ning tema poolfinaali vastaseks on tugev hollandlane Marouan Toutouh, kes on noor ja näljane ning väga tugeva Hollandi kickboxingu kooliga.

Kas saame näha turniiri finaalis kahe vana rivaali Moisari ja Jonkuse mõõduvõttu? Seda saab näha juba 21. oktoobril Saku Suurhallis. Piletite eelmüük algab korraldajate sõnul 1. septembrist ning saadaval on nad Piletilevis.

 

Vaata ka:

Moisari viimane matš 9.4.16 Xplosionil SIIT

Jonkuse viimane matš 9.4.16 Xplosionil SIIT

Kommentaarid puuduvad