“Koolitants 2016” 6. nädala HÄÄLETUS! Vaata Koolitantsu etteasteid ja vali parim tants! 

Sven Soiver

Koolitantsu festivali maakondlikud tantsupäevad on lõppenud, sest sel nädalavahetusel toimusid viimased kontserdid. Kuid ees on veel finaalid ja selgitamist vajab ka Koolitants 2016 Rahva lemmik ehk publikule kõige enam meeldiv tants.

Selle valimisel saab igaüks kaasa lüüa. Igal Koolitantsu kontserdil oli publiku seast 100l inimesel võimalik anda teada kõige enam meeldinud tantsust. Selleks jagati publikule 100 interaktiivset pulti Voting Estonialt. Nii selgub igal kontserdil kaks enim hääli saanud tantsu, kes pääsevad edasi teise vooru ehk nädalavahetuse tantsude vahel toimuvale veebihääletusele. Veebihääletusel igal nädalal kaks enim hääli saanud tantsu osalevadki finaalis.

Nii kordus see kõigil järgneval kuuel nädalavahetusel, kui tantsufestival Koolitants mööda Eestit tuuritas ning nüüd ongi kätte jõudnud viimase nädalavahetuse hääletus. 

Sel nädalavahetusel toimus neli kontserti Tallinnas ning kuna ühel kontserdil jäid publiku hääled viiki, on teie ehk veebižürii ees kokku 9 tantsu.

Vaata allpool tantsude videoid ja anna hääl oma lemmikule. Neist kuuest tantsust kaks enim hääli saanud tantsu osalevad finaalis koos teiste nädalavahetuste kahe paremaga.

Kõik 12 tantsu on omavahel vastamisi ja televaatajate hinnata finaalsaates Jõhvi Kontserdimajast kanalil TV6 2. aprillil. Vaata lisainfot Koolitantsu ja Tantsuhulluse Facebooki lehelt. Leheküljelt www.uudised.ee leiad ka eelmiste nädalavahetuste hääletused. Igast arvutist saab hääletada ööpäevas korra, seega on veel veidi aega kõikide hääletuste mõjutamiseks enda lemmiku suunas. Kõik hääletused on avatud kuni 4. märtsi õhtuni.

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/709658[/embed]

Kommentaarid puuduvad