Lääne-Virumaal hukkus raskes liiklusõnnetuses inimene

Seitsmesed uudised

Lääne-Virumaal Hulja külas juhtus neljapäeva hommikul raske liiklusõnnetus, mille hukkus üks ja sai viga kaks inimest, vahendab BNS.

Pärnu - Rakvere - Sõmeru maantee 163 kilomeetril kell 6.55 toimunud laupkokkupõrkes mikrobussi Ford ja sõiduauto Toyota vahel hukkus Fordis kaasreisijana viibinud 45-aastane naisterahvas. Viga said mõlema sõiduki juhid, Toyota roolis olnud 33-aastane mees ja Fordi roolis olnud 53-aastane mees, ütles politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja BNS-ile.

Esialgsetel andmetel kasutasid kõik õnnetuses osalejad turvavarustust, edastas PPA esindaja.

Sõiduauto Toyotal olid all lamellrehvid ning mikrobussil suverehvid. Teekate sündmuskohal on lörtsisegune.

Ida prefektuuri operatiivjuht Aleksandr Urb avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. „Kevadiselt heitlike ilmadega peame liikluses olema valmis igasugusteks ootamatusteks. Sõidukiiruse ja sõiduvõtete valimisel tuleb arvestada tee- ja ilmaoludega. See on nii juhi kui ka kaasreisijate jaoks elulise tähtsusega otsus,“ sõnas operatiivjuht pressiesindaja vahendusel.

Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude välja selgitamiseks alustati kriminaalmenetlus, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid puuduvad