Homme
19. juun
14...22
10...15
Ülehomme
20. juun
16...22
10...15

Krimi

Savisaar tuli esmaspäeval kohtusse kohale

12:03 12. juuni 2017
Autor: BNS

Korruptsioonisüüdistuse saanud Keskerakonna endine esimees Edgar Savisaar tuli esmaspäeval oma süüasja avaistungile kohale.

Samuti on kohtus kohal teised süüalused. Savisaar enne kohtuistungi algust kommentaare anda ei soovinud, öeldes, vaid et loodetavasti iga päev nii palju ei saja. Harju maakohtus algas esmaspäeval Keskerakonna endise liidri Edgar Savisaare süüasja arutamine.

See, et Savisaarel tuleb kohtu ette astuda, sai lõplikult selgeks juuni alguseks, kui kohtuarstlik ekspertiis leidis, et ametist tagandatud Tallinna meer on vaatamata oma kehvale tervisele siiski suuteline kohtuprotsessil osalema.

Riigiprokuratuur on esitanud süüdistused korruptsioonikuritegudes kohtumäärusega ametist kõrvaldatud Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele, volikogu esimehele Kalev Kallole, endisele linnavalitsuse nõunikule Priit Kutserile, MTÜ-le Eesti Keskerakond ning viiele ettevõtjale: Alexander Kofkinile, Vello Kunmanile, Villu Reiljanile, Hillar Tederile ja Aivar Tuulbergile.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!