Homme
22. juul
23...28
15...20
Ülehomme
23. juul
20...28
14...19

Krimi

Ida-Virumaal hukkus raskes liiklusõnnetuses inimene

12:40 08. juuli 2017
Autor: BNS

Ida-Virumaal juhtus reede hilisõhtul raske liiklusõnnetus, milles hukkus autoga teelt välja sõitnud 36-aastane mees, teatas politsei- ja piirivalveamet.

PPA Ida prefektuuri pressiteenistuse teatel juhtus õnnetus Jõhvi-Uikala maantee 8. kilomeetril kella 23.45 ajal.

Esialgsetel andmetel kaldus Jõhvi poolt tulnud Peugeot 207 vahetult enne ristmikku lauges vasakkurvis paremale teelt välja ning rullus üle katuse. Sõiduki roolis olnud 36-aastane mees suri saadud vigastustesse sündmuskohal.  

Sündmuskohal töötavate politseinike sõnul on tee-ja ilmastikuolud sündmuskohal head. Juht oli sõidukis üksi ja tema turvavöö oli kinnitatud.  

Ida prefektuuri operatiivjuht Rainet Juuse avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. "Seda, mis põhjustel see traagiline liiklusõnnetus aset leidis, on veel vara kindlalt väita, ent esmaste sündmuskohavaatluste põhjal võib aimata, et üheks teguriks võis olla liigne kiirustamine," tõdes operatiivjuht.  

"Enamasti on teelt väljasõidud tingitud sellest, et juhid hindavad oma võimeid üle ning kipuvad liigselt gaasi vajutama. Seda eriti nendel teelõikudel, kus tee on enamjaolt sirge ning liiklus üpris hõre. Auto juhtimine nõuab juhi täielikku tähelepanu, kainet meelt ja liiklusreeglitest kinnipidamist," rõhutas Juuse.  

Juhi võimalik joove selgitatakse välja ekspertiisi käigus.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?