Homme
22. juul
23...28
15...20
Ülehomme
23. juul
20...28
14...19

Krimi

Politsei otsib Virumaal lastekodust lahkunud 14-aastast Sabrinat

14:54 07. august 2017
Autor: BNS

Politsei palub kaasabi selgitamaks nädalavahetusel Lääne-Virumaal Vinni vallas lastekodust lahkunud 14-aastase Sabrina asukohta. 

Tüdruk lahkus laupäeva pärastlõunal kella 16.30 paiku ega naasnud õhtul. Kasvatajad muutusid seepeale murelikuks ning palusid tüdruku otsimisel politsei abi. Esialgsetel andmetel võib tüdruk ringi liikuda koos mehega, kuid ei ole teada, kuhu nad võisid suunduda. Politsei suhtles Sabrina kasvatajate ja lähedastega, tüdruku isikukirjeldus on edastatud kõigile maakonna patrullidele. 

Kasvataja sõnul on tüdruk varem ühel korral kodust lahkunud, kuid mitte nii pikaks ajaks, ning tookord naasis ta iseseisvalt. Tüdrukul ei ole kaasas ka mobiiltelefoni, seega ei saa talle ei helistada ega tema asukohta positsioneerida. 

Tüdruk on umbes 170 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ning tal on pikad heledad juuksed, tema kukal on kiilaks aetud. Lahkudes oli tüdrukul seljas beež jakk ja hall t-särk ning jalas mustad retuusid ja beežid tennised. Sabrinal oli samuti kaasas musta-valgekirju seljakott. 

Politsei palub kõigil, kes on Sabrinat näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, helistada numbril 322 2677 või hädaabinumbril 112.

 

Foto on illustreeriv! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?