Homme
17. juul
23...31
14...19
Ülehomme
18. juul
22...31
16...21

Krimi

Põgenevat autot jälitanud abipolitsei patrull sõitis teelt välja

13:06 12. august 2017
Autor: BNS

Harjumaal Nissi vallas sõitis laupäeva varahommikul teelt välja abipolitseinike patrullauto, mis jälitas peatumismärguannet eiranud Volkswagenit – õnnetuses sai kergemalt viga kaks korravalvurit.

Laupäeva varahommikul andis kella 4.45 paiku Nissi vallas Lehetu külas abipolitseinike patrull peatumismärguande Volkswagen Passatile. Autojuht eiras aga peatumismärguannet, sooritas ohtliku manöövri ning jätkas sõitu, teatas Põhja prefektuur. Patrull järgnes rikkujale, et pidada ta kinni, kuid politseiauto sõitis Ellamaa-Lehetu tee 4. kilomeetril olevas kurvis teelt välja. Kaks politseiautos olnud abipolitseinikku, 36- ja 38-aastane mees said õnnetuses kergeid vigastusi.

Kiirabi toimetas mõlemad mehed haiglasse, kus neile osutati abi ja lubati kodusele ravile. Ohtliku olukorra tekitanud sõiduauto lahkus sündmuskohalt. Esialgsetel andmetel oli tegemist tumesinist või musta värvi sedaankerega Volkswagen Passatiga.

Politsei palub kõigil, kes nägid Nissi vallas või naabervaldades kahtlust äratanud tumedat värvi Volkswagen Passatit või kel on muud infot selle sõiduki kohta, anda sellest politseile teada telefonil 612 3000, mis töötab iga päev kella 8-19, või kirjutada aadressil pohja.lmt@politsei.ee

 

Foto on illustreeriv! 


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ottomar 23:13 16. august 2017
Sellist asja nagu "abipolitsei patrull" ei ole olemas. Pole ka organisatsiooni nimega "Abipolitsei". Tegemist oli politseipatrulliga, mille liikmed olid abipolitseinikud.

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?