Ootamatu juhtum! Peeter Oja tegi joobes peaga mitu avariid, mees peeti kinni koduhoovis!

Seitsmesed

Eile hilisõhtul tegi purjuspäi mitu avariid Eesti näitleja ja koomik Peeter Oja. Politsei kinnitas, et autoroolist tabati joobes 57-aastane mees, vahendab Delfi.

Pealtnägija sõnul toimus esimene avarii Pirita tee ja Kose tee ristis, teine avarii juhtus Pirita Selveri juures. Pärast seda oli mees jätkanud sõitu. Politsei jõudis mehele kiirelt järgi ning pidas ta koduhoovis kinni.

Põhja prefektuuri valvepressiesindaja kinnitas, et sõiduauto Subaru roolis oli 57-aastane mees, kes oli purjuspäi teinud mitu avariid. Tegemist on vähemalt 1,5-promillise ehk kriminaalse alkoholijoobega, mis peaks endaga kaasa tooma kriminaalmenetluse. Vastavalt karistusseadustikule karistatakse mootorsõiduki juhtimise eest joobeseisundis rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega. "Asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus," kinnitas Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kaarel Kallas.

Täna ennelõunal sai mees Rahumäe politseijaoskonnast välja. Juhtunu asjaolusid uuritakse.

Tegemist on lähiajal juba teise juhtumiga, kus eestlastele tuntud ja armastatud inimene purjuspäi autoroolist tabatakse. Juuli keskel tabati autoroolist kriminaalses joobes Marko Asmer. Mäletatavasti oli mees lahutanud abielu oma pikaaegse kallima ning kahe lapse emaga Gerli Asmeriga.

Foto: Ilmar Saabas/ Delfi

Kommentaarid puuduvad