Täna
25. mai
15...24
3...13
Homme
26. mai
17...26
5...14

Krimi

Fotod: Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel toimus raske liiklusõnnetus

18:26 06. september 2017
Autor: Seitsmesed

Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel toimus raske liiklusõnnetus. Kokku põrkasid veoauto ja sõiduauto. Õnnetuses on kolm vigastatut. Maanteeameti teatel on liiklusavarii tõttu Pärnu maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Are alevikus (111.-112. kilomeetril) liiklus häiritud.

Õnnetus juhtus kell 17.44 Pärnumaal Are vallas Tallinna-Pärnu- Ikla maantee ja Pärivere tee ristmikul, kus 49-aastane mees sõitis haagisveokiga Volvo FH12 tagant otsa kõrvalteele sõiduvõimalust oodanud Opel Insigniale, mida juhtis 42-aastane mees, teatas siseministeerium BNS-ile.

Saadud löögist paiskus Opel vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku Mazda 5-ga, mida juhtis 44-aastane naine. Opeli juht ja Mazda juht ning Mazdas viiibinud 16-aastane neiu said vigastada ja kiirabi viis nad Pärnu haiglasse.

  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!