Peter Madsen tunnistas end ajakirjaniku Kim Walli keha tükeldamises süüdi

Seitsmesed

Pärast pikaaegset eitamist ja kogutud tõenditest tunnistas Taani leiutaja Peter Madsen esmaspäeval üles, et tema tükeldas ajakirjanik Kim Walli keha. The Telegraph kirjutab, et Madsenil on järjekordne uus versioon sellest, kuidas Wall suri.

Madsen eitab jätkuvalt, et tema on rootslanna Kim Walli tapja. Nüüd väitis mees, et naine suri tema allveelaeval vingugaasi mürgistuse tagajärjel. Mehe sõnul viibis naine allveelaeva alumisel tekil ja tema üleval periskoobi juures. Vingukaasi lekkest polnud Madsen enda sõnul aga teadlik. 

Madseni lugu on äärmiselt kahtlane, sest see on mehel juba mitmes versioon Walli surmast. Septembris rääkis ta, et Wall suri peavigastuse tagajärjel (6. oktoobril leiti merest Walli pea, millel polnud mingit jälgegi traumast).

Kuid Madseni riietelt võetud proovid tõestasid, et just tema tükeldas ajakirjaniku keha ning selle veretöö tunnistas mees üles. Lisaks leiti mehe arvutist võikaid videoid peade maharaiumisest ja naiste piinamisest. Madsen on Walli surmajuhtumi ainus kahtlusalune.


Foto: Tom Wall/AP/TT NYHETSBYRÅN

Kim Wall kadus 10. augustil, kui ta läks Madseni ehitatud allveelaevale mehest lugu tegema.

Kommentaarid puuduvad