Politsei tulistas Vabaduse väljakul nugadega vehkinud meest

Seitsmesed

Politsei avas teisipäeva hilishommikul Tallinnas Vabaduse väljakul tule, tegemist oli korrakaitsjate korraldusi eiranud ning nugadega vehkinud mehe kinnipidamisega, vahendab BNS.

PPA pressiesindaja Marie Aava sõnul sai kell 11.10 teate, et mööda Harju tänavat liigub Vabaduse väljaku suunas nugadega vehkiv mees. Sündmust pealt näinud noor mees ütles Postimehele, et nägi, kuidas nugasid käes hoidnud mees tuli Harju tänava poolt Vabaduse väljakule. Mehe otsa ette oli kirjutatud «LOLL» ning tal oli nöör kaelas. Mees kõndis paljajalu.

«Inimesed olid väga hirmunud ja helistasid häirekeskusesse,» lausus Aava. Politsei reageerisid väljakutsele ja läksid sündmuskohale. Korrakaitsjad palusid mehel noad käest visata ja peatuda. Paljasjalgne mees ei allunud korraldustele.

«Pärast korduvate korralduste andmist olid korrakaitsjad sunnitud tegema hoiatuslasu õhku. Selle peale mees endiselt ei allunud korraldustele, vaid hakkas lähenema politseinikele noad käes. Politsei kasutas teenistusrelva mehe peatamiseks,» lisas Aava Postimehele.

Kokku kõlas kolm lasku ja mees varises maha.

 

Kommentaarid puuduvad