Homme
19. sept
18...24
10...17
Ülehomme
20. sept
18...23
11...16

Krimi

Viljandimaal leiti põlenud majast mehe surnukeha

Foto on illustreeriv!
10:41 01. detsember 2017
Autor: BNS

Päästjad leidsid neljapäeva õhtul Viljandimaal Karksi-Nuias elumaja kustutades selle ruumidest mehe surnukeha.

Kell 19.56 teatati, et Karksi-Nuias Loode tänaval on eramaja suitsu täis. Päästjad kustutasid vannitoast leitud tulekolde. Ruumidest leiti vanema meesterahva surnukeha, teatas päästeameti Lõuna päästekeskuse esindaja.

Päästjad võtsid toa laest alla mittetöötava suitsuanduri. Seade oli vanimat tüüpi, mis Eestis kasutusel ning lagunes laest alla võtmisel lausa tükkideks. Suitsuandurite tööiga on maksimaalselt 10 aastat ja vanad suitsuandurid tuleks kindlasti välja vahetada, sest need ei tarvitse teid õnnetusel enam aidata, märkis päästeameti esindaja.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob septembrikuu Sinu tähemärgile?