Homme
20. okt
8...11
-1...8
Ülehomme
21. okt
6...11
-2...8

Krimi

Viljandimaal kaduma läinud poiss jõudis kohaliku elaniku abiga koju

Foto: PPA
11:02 03. detsember 2017
Autor: BNS

Laupäeva õhtul Viljandimaal hulkuma läinud 12-aastane poiss leiti kohaliku elaniku abiga üles ja saadeti koju.

Politsei tänab kohalikku elanikku, kes reageeris kiirelt otsimispalvele ning tuli appi vaatama, kas tal õnnestub kaotsi läinud poissi külas näha. Peagi märkaski mees kirjeldusele vastavat poissi Polli külas sihitult vantsimas, teatas Lõuna prefektuur. Poiss viidi koju lähedaste juurde tagasi ning perega tegelevad edasi oma ala spetsialistid.

Nooruk on ka varem kodust ära jooksnud, kuid siis on ta kiirelt sõprade või teiste tuttavate juurest üles leitud. Kuna seekord nii ei läinud ja ka poisi telefon oli kodus, teatati kadumisest politseisse.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?