Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

Krimi

Tallinnas kadunuks jäänud eakat meest otsitakse Männiku karjääridest

Foto: Eero Vabamäg/Delfi
12:38 04. jaanuar 2018
Autor: BNS

Politseinikud ja vabatahtlikud päästjad otsivad Tallinnas kadunuks jäänud eakat meest Männiku karjääride vaheliselt alalt.

Põhja prefektuuri teatel sai politsei lähedastelt teada, et kolmapäeval Tallinnas kadunuks jäänud 80-aastane Heldur võis mees minna Männiku karjääride juurde.

Neljapäeva hommikul alustasid politseinikud ja reservpäästerühma vabatahtlikud neljapäeva hommikul Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna välijuhi juhtimisel meest Männik karjääride alalt otsima. Kokku võtab maastikuotsingutest osa kuus politseinikku ning 12 vabatahtlikku, kes kammivad läbi Männiku karjääride vahelist ala, lähedalasuvaid järvesid ning sealseid äärealasid.

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Pirko Pärila sõnul on otsimine maa-alal võrdlemisi keeruline, sest paljud kohad on jalgsi raskesti ligipääsetavad. „Oleme appi võtnud reservpäästerühma ATV, et keerulisematesse kohtadesse ligi pääseda. Samuti jõuab kohe sündmuskohale politsei- ja piirivalveameti droon, millega saame näha õhust suuremat pilti ning kontrollida jalgsi läbimatuid kohti. Endiselt palume kõikidel, kes meest näinud, anda sellest hädaabinumbril teada,“ sõnas Pärila.

Heldur lahkus kolmapäeval kella 11 paiku kodust Mustamäel teadmata suunas. Mees on umbes 180 sentimeetrit pikk ning keskmise kehaehitusega. Seljas oli tal sinakashall tuulejope, halli värvi dressipüksid ning jalas rohelist värvi kummikud. Peas oli tal sinist värvi fliisist müts. Mehel ei ole kaasas ei mobiiltelefoni ega dokumente.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?