Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

Krimi

Tallinnas sai 15-aastane poiss vingumürgituse

12:57 04. jaanuar 2018
Autor: BNS

Põhja-Tallinnas sai vingugaasimürgituse 15-aastane noormees, korteris käinud kolm meedikut pöördusid halva enesetunde pärast tervisekontrolli.

Kolmapäeval kella 21.25 ajal teatati hädaabinumbrile, et Tallinnas Angerja tänava ühes korteris hakkas 15-aastasel noorel mehel halb ja ta kukkus vannitoas kokku, teatas Põhja päästekeskus. Noormehe leidis tema ema, kes kiirelt kutsus abi ja avas aknad. Nii noormees kui tema ema viidi tervisekontrolliks haiglasse. Tervisekontrolli pöördusid ka selles korteris käinud kolm kiirabibrigaadi liiget, kes tundsid end halvasti.

Tegu on juba teise viimastel päevadel Põhja-Tallinnas aset juhtunud vingugaasiõnnetusega.

31. detsembri keskpäeval toimetati Tallinnas Erika tänava ühest korterist haiglasse vingugaasimürgistuse kahtlusega laps, kes gaasiküttega majas duši all kokku kukkus, edastas Põhja päästekeskus. Kohapeal tuvastati mõõteseadmete abil gaasileke. Õnnetuse arvatav põhjus on gaasiboileri rike.

1. jaanuarist on Eestis kohustuslik paigaldada vingugaasiandur kõikidesse eluruumidesse, milles asub korstnaga ühendatud gaasiseade. Eelkõige on sellised seadmed gaasil töötavad veesoojendid.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?