Rocca al Mare kaubanduskeskus avatakse tõenäoliselt teisipäeval

Seitsmesed

Tulekahjus kannatada saanud ning esmaspäeval suletuks jäänud Rocca al Mare kaubanduskeskus avatakse tõenäoliselt teisipäeval hommikul, vahendab BNS.

"Praeguse seisuga avatakse keskus täna kella 10-st. Preaguse info alusel, aga täiesti kindel veel ei ole," ütles kaubanduskeskust haldava Cityconi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Linda Eichler BNS-ile. Kindlasti on avatud kaubanduskeskuse Prisma.

Eichleri sõnul ettevõte veel tulekahju tekkepõhjuseid ja kahjude suurust ei tea.

Esmaspäeva hommikul puhkes põleng Rocca al Mare kaubanduskeskuse ventilatsioonisüsteemis ning tuli levis ka katuseparklasse. Inimestel paluti keskusest lahkuda. Keegi põlengus kannatada ei saanud. Tulekahju kustutavad Nõmme, Lilleküla, Kesklinna ning Lasnamäe päästekomandode päästjad, kohal ka politsei ning kiirabi.

"Peale häiresignaali käivitumist evakueerisime hoones olnud inimesed ning päästeamet on meile teadaolevalt tulekolde kontrolli alla saanud ning ohtu ühelegi inimesele pole," ütles kaubanduskestust haldava Cityconi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Linda Eichler pressiteate vahendusel.

"Tegemist oli esmaspäeva hommikuga ning keskuses viibis suhteliselt vähe, nii sadakond külastajat. Küll käivitus automaatselt aga keskuse enda kustutus- ehk sprinklerisüsteem, seega peale kustutustööde lõppu, saame üle hinnata tekkinud varalised kahjud," märkis Eichler.

Kommentaarid puuduvad