Video sündmuskohalt! Vaata, kuidas pankrannikult alla sõitnud auto kaldale tuuakse

Birjo Must

Paldiskis Pakri poolsaarel käivad reedel päästetööd pankrannikult vette sõitnud auto veest välja toomiseks, vahendab BNS.

Veidi pärast südaööd teatati häirekeskusesse, et Paldiskis Pakri tuletorni juures sõitis auto pankrannikult vette. Pealtnägijate sõnul liikus sõiduauto Paldiski suunast, kaldus tuletorni juures teelt välja ja sõitis pankrannikult vette. Öösel reageerisid sündmusele politsei, päästeamet ja kiirabi. Ilmastikuolud olid keerulised tugeva tuule ja intensiivne udu tõttu, mistõttu oli PPA kopteril ja pinnaltpäästjatel liiga ohtlik kalda ääres laskuda. Kõrge pangaäär ja raskesti läbitav kallas ei võimaldanud päästjatel nööriga laskuda. Nii võeti vastu otsus jätkata päästetöid hommikul. 

Hommikul jätkati tööd sündmuskohal. Kella 10 ajal jõudis õnnetuspaika PPA laev kindral Kurvits koos tuukritega. Tuukrid sukeldusid 15 meetrit kaldast eemale triivinud sõidukini ning tuvastasid, et sõiduki parempoolne kõrvalistuja uks on avatud asendis. Praegu ei ole infot sõidukis viibinud inimestest. Kaldalt leidsid tuukrid koera, kes on elus. Praegu ei ole teada, kas loom on juhtunuga seotud. Koer viiakse loomaarsti juurde ning juhul kui koeral on kiip, tuvastatakse loodetavasti selle abil koera omanik. 

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmas Tuisk sõnas, et sündmuskohal valmistatakse ette kraanat sõiduki veest välja tõstmiseks. „Kui sõiduk on väljas, asume sõiduki omanikku tuvastama. Hetkel on teada, et sõidukil puuduvad registreerimismärgid,“ selgitas Tuisk.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/935015[/embed]

Kommentaarid puuduvad