Purjus turist Eestist veetis öö Itaalia mägedes

Seitsmesed

Eesti turist veetis möödunud nädalavahetusel öö Itaalia alpide mäestikus, kui oli purjus peaga ekslikult vales suunas roninud.

Eestist pärit 20-ndates eluaastates turist Pavel nautis puhkust Cervinia linnas, Itaalia loodeosas Valle d'Aosta piirkonnas, kui otsustas õhtu lõpetada, teatas Itaalia ajaleht La Stampa. Selle asemel, et võtta tee hotelli poole, hakkas segaduses turist liikuma suusarada pidi mäest üles, ilmselt teadmata eesolevast järsust kaldest. Öösel kella kahe ja kolme vahel märkas turist kaugustes ehitise kontuuri, mis osutus 2400 meetri kõrgusel asuvaks baar-restoraniks, ning võttis suuna sinnapoole.

Kuidagi õnnestus turistil baari sisse pääseda ning juues ära kaks pudelit vett, viskas väsinud mees pingile magama. Ta avastati hommikul kell 8.30 kahe baaritöötaja poolt, kes olid üllatunud varajasest külalisest. Eesti turisti kadumine põhjustas aga suur muret kuurortlinnas - otsingumeeskond, sealhulgas politsei ja tuletõrje üksuse liikmed, läksid kadunud turisti otsima. Kohalik politsei ütles, et kuigi turistile tehakse õhtu eest alpides trahv, ei esitata talle siiski süüdistust.

 

Kommentaarid puuduvad