Politsei otsib Suurupis teadmata kadunud relvastatud kolleegi

Seitsmesed

Politsei otsis kolmapäeval Harjumaal Suurupis suurte jõududega politseiametnikku, kes on relvastatud ja alates esmaspäevast kadunud, vahendab BNS.

"Täna pöördus politseisse meie kolleegi abikaasa, kes ei olnud oma abikaasat näinud alates esmaspäevast," rääkis politsei- ja piirivalveameti (PPA) Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmas Krull kolmapäeva õhtul rahvusringhäälingu (ERR) uudistesaates.

Tänase seisuga ei ole õnnestunud temaga ühendust saada lähedastel ega ka kolleegidel, teatas PPA pressiesindaja kolmapäeva õhtul.

"Viisime täna ajavahemikul 16.00 kuni 20.00 läbi maastikuotsingud, kuhu oli kaasatud kümneid politseinikke. Seni on otsingud olnud tulemusteta, kuid jätkame oma tegevusi mehe leidmiseks. Hetkel me ei oska öelda, kus tema asukoht olla võib. Samuti on meil teada, et Marek võttis esmaspäeval peale vahetuse lõppu töökohast lahkudes kaasa oma teenistusrelva ning seni ei ole me ka relva leidnud," ütles Krull pressiesindaja vahendusel.

"Meie kolleegil on relv, aga ta ei ole ohtlik," märkis Krull ERR-i otse-eetris.

Ta kutsus kõiki, kes võivad olla meest näinud, sellest politsei valvenumbrile teada andma.

Otsitav politseinik Marek on ligi 1.80 cm pikk, tugevama kehaehitusega ja heledama peaga. Tal võib seljas olla tume jope ning tumedad jalanõud.

Kuna Suurupi ümbruskonnast pole meest leitud, kavatseb politsei otsimispiirkonda laiendada, märkis Krull ERR-ile.

Kommentaarid puuduvad