Lasnamäe linnaosavalitsus palub abi vandaalide leidmisel

BNS

Lasnamäe linnaosavalitsus palub abi vandaalide leidmisel – nimelt on viimastel päevadel linnaosa tabanud kolm vandalismirünnakut, mille käigus saeti maha maastikukaitseala grillmaja katus, lõhuti kaks vahtrapuud ning tõmmati maast välja pargi infotahvel.

"Ma kutsun üles kõiki, kes on juhtunut pealt näinud või kellel on teavet vandaalide kohta, andma sellest teada politseile. Ainult koos suudame säilitada turvalise elukeskkonna ja heakorra meie linnaosas," ütles Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva. "Me oleme üheskoos loonud vaba aja veetmiseks pargid ja grillalad ning kellelgi ei ole õigust seda hävitada."

"Kus on tegijaid, seal on ka nägijaid, ning igast teost jääb jälg maha. Palun kõigil silmad ja kõrvad lahti hoida, sest lõhkujatel on kombeks oma vägitegudega kiidelda ja see võimaldab nad tähelepanelike kodanike abiga üles leida," lisas Jufereva.

Eelmisel aastal Lasnamäel toimunud talgute raames korrastati Pirita jõeoru maastikukaitseala ja piknikuplats. Viimastel päevadel saagisid aga vandaalid maha sealse grillmaja katuse. Sinna ehitatud kolmest grillmajast on nüüdseks alles vaid üks.

Sel nädalal lõhkusid vandaalid Tondiloo pargis kaks vahtrapuud. Üks puu oli välja kaevatud tugipostide ja kivide abil, teisele tekitatud tugev koorekahjustus. Lisaks tiriti maast välja ka pargi infotahvel.

Lasnamäe linnaosavalitsus tuletab meelde, et püstitatud info- ja keelumärkide rikkumine ning pargirajatiste lõhkumine on karistatav, ning kutsub üles rikkujatest teada andma telefonidel 14110 või 112.

Kommentaarid puuduvad