Prokuratuur taotleb Taavi Sõnajala vahistamist baaritulistamise pärast

BNS

Prokuratuur taotleb laupäeval Tallinnas Café VS-i juures toimunud tulistamises süüdistatava 34-aastase mehe vahistamist, kelleks on Oleg ja Viivi Sõnajala poeg Taavi Sõnajalg.

Prokuratuuri teatel tulistas laupäeval kell 9.15 Tallinnas Pärnu maantee 28 asuva Café VS-i juures juures tänaval 34-aastane Taavi käsivarde 26-aastast meest, kes sai vigastada ja toimetati kiirabiga haiglasse. Kannatanu vigastused ei olnud tõsised ning pühapäevaks oli kannatanu juba haiglast koju saanud. Samuti andis ta politseile sündmuse kohta omad ütlused. Üle on kuulatud ka sündmust pealt näinud tunnistajad.

Tulistamise tõttu alustas prokuratuur kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist, kui see on toime pandud vägivallaga või relva või relvana kasutatava muu eseme ähvardades.

"Tulirelva väljavõtmine tänaval, samuti valimatult inimeste relvaga sihtimine ja tulistamine on juba iseenesest niivõrd hukkamõistetav tegevus, et väärib kiiret sekkumist," selgitas Põhja ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Natalja Lebed.

Täpsemad sündmuse asjaolud selgitab välja kriminaalmenetlus, mida viib läbi Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskond ning juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid puuduvad