Isuäratav video! Angelina Jolie maiustas Kambodžas ämblikutega

Seitsmesed uudised

Angelina Jolie läks oma lastega hiljuti reisile Kambodžasse ning naise sõnul tahab ta kultuuri korralikult kogeda ning ta mõtleb seda ikka päris tõsiselt. BBC Twitterisse postitatud videos saab näha, kuidas Jolie lastega ämblikke sööb, vahendab Daily Mail.

Videos õpetab Jolie oma lastele, kuidas ämblikku küpsetada. Juhendaja ütleb Joliele, et ämblikult tuleb eemaldada mürgisuised, kuid tuleb välja, et Jolie on seda juba varasemalt teinud.

Jolie selgitab Kambodžas ämblikute ja muude putukate söömise tähtsust. “Ma arvan, et putukad on alati olnud osa söögilauast,” rääkis ta, tuues välja ka, et see oli ka oluline ellujäämisel sõjaajal. “Kui inimesed nälgivad, suutsid nad nii tegutsedes ellu jääda,” õpetas naine. 

Jolie paljastas, et ta sõi esimest korda ämblikke ja putukaid siis, kui ta esmakordselt seal käis. “Alustad rohutirtsudega ja õluga ning siis liigud edasi ämblike juurde,” selgitas ta. Seejärel serveeris näitlejanna õhtusöögi, mis koosnes skorpionitest. Ta pakkus ämblikku oma tütrele Shilohile, enne ise hõrgutise proovimist, öeldes, et “see maitseb tegelikult väga hästi!”

Lastele aga see kummaline õhtusöök ei maitsenud. “Skorpionit on raske närida ja see maitseb nagu kuivanud või maitsetud krõpsud!” kaeblesid nad.

Jolie on hetkel Kambodžas, et teha reklaami oma filmile “First They Killed My Father”. Jolie rääkis ka oma lahutusest Brad Pittiga ning muutus emotsionaalseks. “Ma ei taha öelda väga palju, ainult seda, et see oli raske aeg ja me oleme perekond. Me jääme alatiseks perekonnaks ning me saame sellest raskest ajast üle ning loodetavasti saame tugevamaks perekonnaks,” sõnas ta. 

Videod on inglise keeles.

Foto: Kuvatõmmis videost/DailyMail

Kommentaarid puuduvad