Elina Born esines Liibanonis teenivatele rahuvalvajatele

Seitsmesed

Elina Born esines veteranipäeval Liibanonis UNIFIL rahuvalveoperatsioonil Iiri-Soome pataljonis teenivatele kaitseväelastele, vahendab BNS.

Kontsert oli viimase nädala jooksul toimunud erinevate veteranipäeva auks korraldatud üritustele vääriliseks lõpuakordiks.

Kontsertil esitas Elina oma tuntumaid lugusid, edastas kaitseväe peastaap. "Võib julgelt öelda, et kunagi varem pole meil sellist esinemist olnud, kus inimesed nii kõvasti tantsivad, et lava hakkab jalge all kõikuma. Meie bändil oli suur au Liibanonis esineda ja meil on väga hea meel, et suutsime panna pataljoni eri riikidest pärit inimesed ühiselt lõbutsema," ütles Elina Born. "Kuna Liibanonis Stig Rästat kaasas ei olnud, polnud me päris kindlad, kas eurolugu "Goodbye to Yesterday" esitada saame, aga õnneks leidsime iirlaste seast kiiresti duetipartneri, kes hädast välja aitas, lisas Born.

Elina Born viibib Liibanonis alates eelmise nädala kolmapäevast. Külaskäigu ajal on tutvutud nii Eesti sõdurite elamistingimuste ja varustusega, ÜRO baasidega ning käidi eestlastega ühiselt patrullis. Samuti anti esmaspäeval väike kontsert Iiri-Soome pataljoni vastutusalas asuvas Ain Ebeli küla koolis.

Möödunud aasta novembri lõpus Liibanoni saabunud Eesti kontingent teenib ÜRO rahuvalveoperatsioonil UNIFIL Lõuna-Liibanonis Iiri-Soome pataljoni koosseisus. Lisaks teenib üks Eesti staabiohvitser UNIFIL peakorteris Naqouras Koos staabiohvitseridega teenib Liibanonis ligi 40 kaitseväelast, kellest suurema osa moodustab jalaväerühm ESTPLA-22.

Jalaväerühm on komplekteeritud peamiselt Scoutspataljoni staabi- ja tagalakompanii baasil. Praegune üksus on järjekorras viies eestlaste kontingent Liibanonis.

Foto: Scanpix

Kommentaarid puuduvad