Homme
23. mai
16...24
9...14
Ülehomme
24. mai
15...23
5...11

Meelelahutus

Segadusttekitav video! Vanilla Ninjast tuntud Katrin Siska on Lõuna-Aafrikas eksinud

10:51 19. mai 2017
Autor: Seitsmesed

Endine Ninja-tüdruk ja kunagine Lasnamäe Lindakivi kultuurikeskuse direktor Katrin Siska otsustas täide viia oma uue aasta lubaduse ning võttis ette kolimise külmadeks talvekuudeks Lõuna-Aafrika Vabariiki, täpsemalt Cape Towni.

Nüüd peab naine videoblogi ja avalikustas hiljuti vallatult seksika videopostituse Aafrikast pealkirjaga "Lost in Kirstenboch". See on aga internetis kulutulena levima hakanud, sest inimesed tahavad teada, kuidas Katrin Siska sinna sattus ja kes sellist tegevust sponsoreerib?

Katrini blogiga saad lähemalt tutvuda SIIN!

Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!