Homme
27. apr
6...12
1...6
Ülehomme
28. apr
7...13
2...6

Meelelahutus

Palju õnne! Beyonce tõi ilmale kaksikud 

13:32 18. juuni 2017
Autor: Seitsmesed

Lauljatar Beyonce ja tema räpparist abikaasa Jay Z on nüüd õnnelikud kaksikute vanemad, vahendab People.

Staarpaar andis pere laienemisest avalikkusele teada juba veebruaris, kui Beyonce postitas oma Instagrami kontole pildi endast suure kõhuga. Beyonce kirjutas: "Me oleme väga tänulikud, et meie pere saab varsti kasvatada veel kahte last".

Beyonce sai emaks teistkordselt. Paar hoidis pikka aega oma suhet vaka all, ilmudes esimest korda paarina avalikkuse ette alles 2004. aastal. Paar abiellus 2008. aastal veebruaril. 2012.aastal 7.jaanuaril sündis staarpaarile esimene laps - tütar Blue Ivy Carter.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!