Homme
19. juun
14...22
10...15
Ülehomme
20. juun
16...22
10...15

Meelelahutus

Imetore! Tallinn Dolls'i koostöö loomade varjupaigaga tõi kiisud ja kutsud rõivastele

13:26 19. juuni 2017
Autor: Seitsmesed

Kodumaine rõivabränd Tallinn Dolls alustas koostööd Tallinna loomade varjupaigaga. Projekti panustavad veel Eesti räpimaastikul tuntud artist Genka ja armastatud näitlejanna Saara Kadak.

TDZoo kollektsioon on inspireeritud meie väikestest sõpradest – kiisudest ja kutsudest ning panustab heategevuslikult loomade rehabilitatsiooni programmi. Esmakordselt on Tallinn Dolls loomas ka vabaaja rõivad nii meestele kui ka lastele, vahendab femme.ee. TD Zoo kollektsiooni saab soodsalt ette tellida SIIT! 

“Võrrand, mille muutujateks on Eesti disain, ilusad kleidid, pulstunud koerad ja karvased räpparid on saanud ühe äärmiselt südamliku, eeskujuliku ja õige lahendi,“ sõnab Genka, kes kannab esmakordselt meeste rõivaid TD ZOO MAN. „Ja eelkõige, sellised projektid näitavad seda, et inimesed hoolivad”, arvab ta.

Mari Martin Tallinn Dolls eestvedajana kommenteerib, et esimese meesmodelli valik oli tõesti põnev. Aga tegelikult ma koheselt nägin ideaalset kombinatsiooni Genkast ja hundikoertest – nii loomulik lihtsalt. Ja väga kaunilt sobitus sinna kombinatsiooni veel Genka tütar, kes kannab väikestele preilidele mõeldud riideid.

Ning Saarale sai selga justkui enda musta kiisuga pusa, et oma armsaid väikeseid sõpru ikka hingele lähedal hoida.

“Imetore oleks kui äkki tuleb kellelgi idee endale sealt koduloom võtta või niisama varjupaika toetada”, kommenteerib Saara.

Foto: Kalle Veesaar


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!