Täna
23. juun
14...19
5...13
Homme
24. juun
13...18
3...14

Meelelahutus

TOP5 vaadatuimad videod lõppenud nädalal

12:15 19. juuni 2017
Autor: Seitsmesed

Vaata, millised olid lõppenud nädala vaadatuimad videod!

1. Lõuna-Eesti metsas on peidus kõhedusttekitav ja kummaline metsasihtidest heksagramm

Tuleb välja, et müstilised viljaringid ja kujundid maastikul ei paku peamurdmist ainult välismaal. Eestis, ühe väikese külakese juures avaneb õhust metsa vaadates kummaline ja pahaendeline kujund - heksagramm. 

Lõuna-Eestis asuva Rulli küla külje all on metsatuka sees kõhedusttekitav metsasihtidest moodustis, mis meenutab väga selgelt heksagrammi. Valga sõjamuuseumi eestvedaja Meelis Kivi sõnul on tegemist veneaegsete õhutõrjerakettide harjutusalaga. Seitsmeste reporter Katrin Lust läks asja uurima ning tõdes kohapeal viibides, et metsateedest heksagrammi keskel valdasid teda tõeliselt maagilised ja kummalised tunded. Vaata videost, kas tegemist võiks olla hoopis UFO-de kätetööga.

2. Uku Suviste oma blogijast elukaaslasest: tema nimi "Paljas porgand" oli üsna intrigeeriv!

Laulja Uku Suviste räägib, kuidas ta oma elukaaslase Merilin Taimre leidis ning kas ta ka ise blogimisele mõelnud on. Suviste elas eile elukaaslasele kaasa, kui "Paljas Porgand" noppis blogiauhinnate galal Fitness blogide arvestuses teise koha.

3. Tallinna lahes möllavad kiirlaevade tekitatud tsunami sarnased lained

Käesoleva aasta kevadest sõidab Helsingi ja Tallinna vahet uus katamaraan, mis toimetab reisijad vähem kui kahe tunniga üle lahe. See alus tekitab aga Tallinna lahes nii suuri lained, mis lõhuvad paate, ohustavad inimesi, mõjutavad ökosüsteemi ja merepõhja. Spetsialistid usuvad, et kui midagi ette ei võeta, pole fataalsed tagajärjed kaugel. Mainitud lained saab võrrelda lausa väikese tsunamiga.

4. Põhjalik ülevaade! Milline on Evelin Ilvese ja Siim Rikkeri koduresto “ROOG” menüü ja hinnapoliitika?

Evelin Ilves ja Siim Rikker avavad neljapäeval, 15. juunil Hiiumaal oma kodurestorani “ROOG”, mille menüüst leiab lisaks kalaroogadele veel liha, käsitöö pelmeene, grillitud võileibu ja loomulikult Evelini enda tehtud leiba, mille retsept on just Hiiumaa jaoks täiendatud. Kindlasti saavad külalised ka suu magusaks ja janu kustutatud. Vaata lähemalt videost!

5. Eksklusiivne intervjuu! Mida mäletab Rammsteini kitarrist eelmisest Eestis toimunud kontserdist?

Maailmakuulus Rammstein astub täna Tallinna Lauluväljakul lavale. Publikut peaks kogunema umbes 40 tuhat. Uurime, mis meeleoludega bänd kontserdiks valmistus, kui saime jutule ühe bändiliikmega.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!