Kõrv peale! Noor lauljatar Kethrin Urbas laulab oma debüütsingliga ilma ilusaks

Seitsmesed

Noor lauljatar Kethrin Urbas andis välja debüütsingli "Ilusaks ilm saab", vahendab Publik.

Noorele lauljatarile on esiksingli ilmumine oluline sündmus. Seda enam, et laulmine on olnud tema elu lahutamatu osa ajast, kui ta 3-aastasena laulustuudios laulmisega alustas.

„Olen laulnud kogu elu, osalenud erinevatel lauluvõistlustel ning postitanud mõned videod varasematest ülesastumistest Youtube’i. Ma ei oleks osanud oodata, et mõni neist videotest viib koostööni Eesti muusikaprodutsentidega,“ kirjeldas Kethrin debüütsinglini jõudmist.

„Ilusaks ilm saab“ on tema sõnul tempokas lihtsa sõnumiga suvelugu, mille kaasahaarav viis nakatab mõnusa suvetundega nii noorema kui vanema kuulaja.

Laulule kirjutas sõnad Feliks Kütt ning muusika tegi Rainer Michelson ansamblist Supernova. Laulu autorite sõnul räägib kergelt Motowni muusikast mõjutatud ja souli-sugemetega laul koos olemise rõõmust, millele lisab väärtust noor särav lauljatar Kethrin Urbas. Salvestamisel otsustati kasutada digitaalsete helide asemel võimalikult palju naturaalseid pille, mille mängisid sisse ansambli Supernova liikmed,taustavokaali andis Signe Hansen.

Foto: Kuvatõmmis videost

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Y_pJAaFqky4[/embed]

Kommentaarid puuduvad