Palju õnne! Lauljatar Maian sõlmis suure plaadifirmaga lepingu

Seitsmesed

"Eesti laulu" finaalis paljude eestlaste südamed võitnud Maian Lomp, artistinimega Maian, sõlmis Universal Music Baltics'iga artistilepingu. Esiksinglit on oodata veel sellel suvel, vahendab Õhtuleht.

 

A post shared by Maian (@maianmusic) on

"Maiani suurepärane esitus "Eesti laulu" finaalis ja sellega kaasnev intensiivne promotuur näitas tema, kui artisti professionaalsust ja kõrget pingetaluvust. Usume, et Maian on valmis suurteks lavadeks ja ootame huviga, mida ta oma hääle ja andega saavutada suudab," kinnitas plaadifirma.

Maian on veetnud suve inspiratisooni kogudes ja muusikat kirjutades. Koostööd on tehtud ka Soome ja Rootsi laulukirjutajatega ning debüütsingel annab esimese pilgu Maianile, kui sooloartistile.

"See on olnud minu unistus niikaua, kui mäletan – leping suure plaadifirmaga ja päris oma singel. Ma ei jõua ära oodata, kui mu debüütsingel ilmunud on ja ma olen põnevil, kuidas publik selle vastu võtab," kommenteeris Maian värsket plaadilepingut.

"Maiani suureks eeliseks on muusikakirjutamisoskus ja kindel arusaam, mida ta artistina teha soovib," teatas Universal Music Baltics.

Foto: Kuvatõmmis/Instagram.com

Kommentaarid puuduvad