Linkin Parki laulja Chester Bennington sooritas enesetapu

Seitsmesed

USA rockbändi Linkin Park laulja Chester Bennington sooritas nähtavasti enesetapu, teatasid neljapäeval võimuesindajad, vahendab BNS.

"Los Angelese võimud said kella üheksa ajal hommikul teate Benningtoni surmast tema kodus, mida uuritakse praegu võimaliku enesetapuna," ütles koroner Brian Elias.

Kohaliku meedia andmetel poos 41-aastane laulja end üles Los Angelese maakonnas asuvas kodus. Bändikaaslane Mike Shinoda kinnitas meediale uudist.

" Chester oli üks kõige sõbralikumaid mehi, kes on mu saates osalenud. Mu süda on murtud tema sõprade ja perekonna pärast. Teda hakatakse kõvasti taga igatsema," ütles populaarse vestlussaate juht Jimmy Kimmel.

Chesterist jäi maha kuus last kahest erinevast abielust.

Laulja võitles meedia andmetel aastaid alkoholi- ja narkosõltuvusega. Benningon oli väidetavalt lähedane Soundgardeni laulja Chris Cornelliga, kes tänavu mais samuti enesetapu sooritas. Linkin Parkil oli aastate jooksul mitmeid suuri hitte, sealhulgas "Faint", "In the End" ja "Crawling". Bänd on müünud üle 70 miljoni albumi ja võitnud kaks Grammy auhinda.

Foto: Scanpix

Kommentaarid puuduvad