Kuulujuttudel on lõpp: järgmine James Bondi näitleja on teada

Seitsmesed

Esmaspäeval kinnitasid MGM ja Eon Production järgmise James Bondi filmi linastusaja, kuid ühtegi sõna ei öeldud siis veel režissööri ega näitlejate kohta. Pärast aastatepikkusi kuulujutte on asi nüüd selge: järgmine James Bondi näitleja on teada.

Juba neli korda Bondi kehastanud Daniel Craig ütles küll korra, et ta pigem lõikaks oma veenid läbi, kui mängiks veel korra sama rolli, pärast mida lahkus seeria juures ka viimase kahe filmi ("Skyfall", "Spectre") režissöör Sam Mendes, aga nüüd on selge, kes asub Aston Martini rooli ja asub jälle Martinisid jooma ja see ei tule mitte kellelegi üllatusena, sest see näitleja on viiendat korda Daniel Craig.

Uudise tegi avalikuks The New York Times kohe pärast stuudiote esmaspäevast linastusaja kinnitamist.

Veel ametliku nimeta James Bondi film kannab numbrit 25 ning stsenaariumi kirjutavad viimased kuus filmi kujundanud Neal Purvis ja Robert Wade.

Nüüd on vaja oodata ainult infot režissööri osas, kelleks võib varem selleks soovi avaldanud "Dunkirki" režissöör Christopher Nolan, kuulujuttude kohaselt Paul McGuigan (“Sherlock", “Lucky Number Slevin", “Victor Frankenstein”) või hoopis Steven Soderbergh, kes tegi just Craigiga koostööd filmiga "Logan Lucky".

Foto: Forum Cinemas

Kommentaarid puuduvad