Viljandi folgi festivali- ja noortepassid on välja müüdud

BNS

Selle nädala neljapäevast pühapäevani toimuva XXV Viljandi pärimusmuusika festivali ehk Viljandi folgi festivali- ja noortepassid on praeguseks välja müüdud.

"Nõudlus festivalile tulla on suur. Tulihingelised pärimusmuusika austajad on endale festivalipassid ja noortepasside juba kevadkuudel soetanud ning seetõttu on need pääsmed juba välja müüdud," ütles Viljandi pärimusmuusika festivali piletimüügipealik Laidi Sergejeva.

"Ka päevapasside eelmüük kulgeb võrreldes eelmise aastaga suurema tempoga ning kel soovi kontsertprogrammi mahukamalt ette võtta, siis päevapassi ostmisegagi tasub kiirustada," lisas Sergejeva. "Sellel aastal on taas programm põnev ja mitmekesine. Publikule pakutakse  61 üksikkontserti ning pea kõikide kontsertide vastu on huvi tuntud ja aktiivselt ka pileteid ostetud," sõnas ta.

XXV Viljandi pärimusmuusika festival toimub Viljandis neljapäevast pühapäevani. Suvise muusikasündmuse teema on "Uut ja vana", mis annab ainest ka ürituse 25. juubeliks. Viljandi pärimusmuusika festivali pika ajaloo jooksul on inimeste muusikamaitset avardanud üle tuhande esineja nii kodumaalt, lähinaabrite juurest kui ka sellistest eksootilistest paikadest nagu Alaska, Niger, Senegal, Lõuna-Korea, Mauritaania ja Afganistan.

 

Foto: puhkaeestis.ee

 

 

Kommentaarid puuduvad