Täna
25. mai
15...24
3...13
Homme
26. mai
17...26
5...14

Meelelahutus

Nalja nabani! Jan Uuspõld ja Peeter Oja astuvad uues komöödiaetenduses Puutini ja Trampi rolli

12:25 13. september 2017
Autor: Seitsmesed

Uue komöödiaetenduse “Tramp ja Puutin” esiettekanne toimub juba 31. oktoobril Solarise Apollo Kino lavalaudadel. Nimiosades astuvad üles kodumaised huumorikuningad Jan Uuspõld (Puutin) ja Peeter Oja (Tramp).

Peeter Oja on oma kaaluka karjääri jooksul mänginud kõiksugu suuri mehi, aga meie igapäevast maailma kujundavat karakterit veel mitte. “Väikse Inimesena on huvitav pugeda Suure Mehe sisse ja vaadata, mis vigureid ta siis tegema hakkab,” räägib Peeter Oja ootusärevalt.

“Väga paljud inimesed on enne magamaminekut mõelnud, mis toimub Putini või Trumpi peas. Kuidas on selline käitumine võimalik, kuidas saab inimene mõelda sääraseid mõtteid,” imestab Jan Uuspõld. “Nüüd me teeme nende meeste pähe oma staabi ja toome teile sealt värskeid sõnumeid.”

Refereeritud Publikust


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Toomas 16:22 17. november 2017
Elu kõige hullem "komöödia". Võiks ikka vaadata ennem kui reklaamlauses kasutada väljendit ... suurim ...
Mage, väga mage.