Homme
16. aug
19...24
8...16
Ülehomme
17. aug
20...26
10...16

Meelelahutus

Palju õnne! Eesti esinõid Marilyn Kerro peab täna oma sünnipäeva

14:35 18. september 2017
Autor: Seitsmesed

Eesti hinnatuim selgeltnägija Marilyn Kerro tähistab täna, 18. septembril, oma 29. sünnipäeva.

Vaata intervjuud 2016. aasta ajakirjast Eesti Naine, kus Marilyn räägib oma elust ja lapsepõlvest.

Millised on te päevad?

Kõik päevad on erinevad, sest ma ei ela mugavusstsoonis. Kõik, mis antakse, võtan vastu. Olen televõtetel või võtan inimesi vastu või lähen mõnele esitlusele. Täna olen teinud loovtööd – tegelen ju kividega ja olen vastanud inimeste küsimustele.

Millised on Moskvas te lemmikpaigad?

Ma ei külastagi siin erilisi paiku, mulle meeldivad inimesed. Inimesed loovad hea energeetika.

Millest unistasite lapsepõlves?
Väiksena unistasin arstiks saamisest, olen tahtnud alati inimesi aidata. Ja mu praegune elu ongi üsna sellesarnane – aitan inimesi, suuresti emotsionaalselt ja psüühiliselt.

Kuidas elasite üle vanemate lahutuse? Millised õppetunnid andis see eluks, et kasvasite emaga?
Arvan, et elasin lahkumineku väga hästi üle. Sest minu jaoks oli ammu teada, et nad ei jää kauaks kokku. Mingi osa minust oli väga õnnelik, et ema sai vabaks, ja me õdedega toetasime teda. Meie jaoks oli see väga hea uus algus. Aga mida see õpetas? Seda, et pead elama iseendale. Naised, kes on sellises olukorras ega tea mida teha – ärge jääge kannatama. Tähtis on enese eest seista. Kui üritatakse koos püsida laste pärast, siis nad tunnevad seda ja hakkavad ka oma elus vanemaid kopeerima. 
Ma arvan, et mu ema on väga tugev naine, et tegi selle otsuse õigel ajal. Me olime piisavalt väikesed, et samu vigu ei kordaks.

Räägite tihti, kui oluline on hoida lähedastega sooje suhteid. Kas näete, et see on paljude jaoks suur probleem?
Ma arvan, et praegune suur probleem on internetimaailm. Arvatakse, et piisab internetisuhtlusest, kuid see ei ole sama, mis füüsiline suhtlus. Minu juures käib palju vanemaid inimesi, kes tahavad lihtsalt rääkida. Inimestel on väga suur läheduse puudus – just viimased viis-kuus aastat. Olen tihti märganud – kui ei suudeta anda oma aega, siis kompenseeritakse seda asjadega. Koosolemise asemel on tehtud sulle kingitus – sa istud ja vaatad seda, mingit emotsionaalset sidet sul sellega pole. Sul ei ole selle asjaga seoses mingit mälestust, see jääb sinu jaoks energeetiliselt tühjaks.

Loe täispikka artklit SIIT!

Foto: Kuvatõmmis/Facebook


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Nõid Anete taroskoop augustikuuks