Olustvere peab hoidistemessi ja Eesti toidu laata

BNS

Olustveres toimuvad laupäeval juba traditsiooniks saanud hoidistemess ja kohaliku toidu laat, kuhu tulevad kokku nii piirkonna toiduentusiastid kui ka väiketootjad üle Eesti.

Kohapeal on väljas ka pop-up kohvikud, kus on võimalik proovida kohalike kodumajapidamiste parimaid hõrgutisi. Üritus algab kell 11 ning lõpeb orienteeruvalt kell 16. Hoidistemessil valib rahvas 2017. aasta parimad hoidised soolase, magusa ja üllataja kategooriates. Samuti valitakse VIP-hoidis 2017 ehk žürii lemmik.   

Žürii esimees on Eesti restoranikultuuri grand old man Dimitri Demjanov. Samuti kuuluvad žüriisse maaleluminister Tarmo Tamm, laulja Karl Madis, näitleja Inga Lunge, laulja Toomas Lunge, näitleja Anne Veesaar, Olustvere teenindus- ja maamaanduskooli direktor Arnold Pastak, Maalehe tarbijalisa "Targu Talita" vastutav toimetaja Jana Rand, Eesti külaliikumise Kodukant juhatuse esindaja Krista Habakukk ning kokaraamatute autor ning Kahvliahvi kokakooli eestvedaja Merle Liivak.

Üritusel toimuvad erinevad töötoad ning meelelahutuse eest kannavad hoolt Karl Madis ning ansambel Väliharf. Päeva juhib Venno Loosaar.

Kommentaarid puuduvad