Homme
24. okt
3...8
0...7
Ülehomme
25. okt
4...8
-2...7

Meelelahutus

Palju õnne! Anna-Greta ja Margus Tsahkna ootavad perelisa

12:27 15. detsember 2017
Autor: Seitsmesed

Ärinaine Anna-Greta ja endine IRLi liider, täna parteitu Margus Tsahkna teatasid, et on beebiootel.

„Arutasime suvel ehitajatega teise korruse võimalikku ümberehitust ja ühel hetkel ma ütlesin mingi sellise lause, et oleks siis beebi tulemas – ma saaks aru, et seda on mõtet teha,“ muheleb Anna-Greta Tsahkna. Ümberehitus jäi tegemata, kuid nüüd on Anna-Greta ja Margus Tsahkna oma kolmanda lapse ootel, kirjutab Publik.

Ärinaine Anna-Greta ja endine IRLi liider, täna parteitu Margus Tsahkna on lapse sünni eel otsustanud oma töistest ettevõtmistest mõnevõrra tagasi tõmbuda, et rohkem perele pühenduda. Anna-Greta on osanik ja seni juhtinud ka idufirmat Timbeter OÜ, mis töötas välja ja arendab puidu koguse mõõtmise mobiilirakendust.

Loe täispikka artiklit Publikust


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?