Homme
21. okt
7...12
-2...8
Ülehomme
22. okt
8...12
4...11

Meelelahutus

Õõvastav video! Sünnipäeva puhul foto jaoks poseerinud pereisa kukub 50 meetri kõrguselt surnuks

14:26 09. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Internetis levib õõvastav video ühe pereisa viimastest hetkedest, milles mees üritab sünnipäeva puhul foto tarvis poseerida, kuid kukub õnnetul kombel kaljult alla ja saab surma, vahendab The Sun.

Mees kaotas tasakaalu pärast seda, kui hüppas üle tara, et poseerida pildi jaoks Türgi lõunaosas asuva ajaloolise Urfa lossi juures. Jubedat vaatepilti filmisid mehe sõbrad. Hoolimata mehe püüdlustest meeleheitlikult millestki kinni haarata, kukub ta kaljuservalt alla.

Mees tabas maad mäejalamil asuva restorani juures, ta viidi Balıklıgöli piirkonna haiglasse kriitilises seisundis. Juhtunust šokeeritud kõrvalseisjad jooksid 8 lapse isale appi, kuid teha polnud enam midagi. Kohalik haigla kuulutas Halil Daği surnuks pärast 50 meetri kõrguselt kukkumist.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?