Homme
22. okt
8...12
4...12
Ülehomme
23. okt
5...9
-1...8

Meelelahutus

Anu Saagim avameelselt oma kolmest abielust: selline elu pole argpüksidele!

13:12 10. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Alati säravast Anu Saagimi värvikast elust saaks vabalt vändata glamuurse põneviku. Igatsus hallist nõukogude argipäevast luksuslikku vabasse maailma söösta tõi kaasa vägivaldse suhterägastiku, tühjad taskud ja hullumeelsed seiklused. Ent naise elust ei puudu ka prints ega tõus Eesti meelelahutusmaailma eredaimaks täheks, vahendab Naisteleht.

Oma kolmele abielule ja ühele tõelisele armastusele tagasi vaadates mõtiskleb Anu: "Ma ei ole kahetseja tüüp. Kuigi vahel mõtlen, et esimene abielu oleks võinud päris olla – see on ju iga tüdruku unistus. Ent muud võimalust siit raudse eesriide tagant minema saada polnud."

Loe täispikka artiklit Naistelehest.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?