Homme
21. okt
7...12
-2...8
Ülehomme
22. okt
8...12
4...11

Meelelahutus

Eesti tüdruk on Hiinas üles ehitanud uskumatu näitlejakarjääri

Foto: Erakogu
12:43 12. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Kuus aastat tagasi lõpetas Anita Smirnova Tallinna Humanitaargümnaasiumi ja läks aastaks Hiina mandariini keelt õppima. Otsusest sai alguse seiklus, mis on lennutanud Anita näitlejakarjääri Hiina filmi- ja seriaaliilma tulipunkti, vahendab Delfi Publik.

Anita Smirnova (25) eksootiline välimus, mis tuleneb tema emapoolse suguvõsa Korea juurtest ja isapoolsest slaavi temperamendist on aidanud viimased kuus aastat Anital Hiinas elades üles ehitada uskumatu näitlejakarjääri. 

Loe refereeritud artiklit pikemalt Delfist!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?