“Inglite aeg”: 1,5-aastase Juss-Mathiase ema loodab, et poeg istub juba oma sünnipäeval iseseisvalt pidulauas

Keili Sükijainen

Detsembrikuus näitasime TV3 heategevussaates "Inglite aeg" lugu 1,5-aastasest Juss-Mathiasest. Himmaste külas Põlvamaal elavad Juss-Mathias oma õe Adeele-Ameliaga ning vanemate Carina ja Juhaniga. Kevadel juhtus perega kohutav autoavarii, kus ema Carina sõitis teelt välja ja põrkas tohutu hooga otse vastu betoonist teetruupi. Tütar Adeele pääses vigastustega, kuid Juss-Mathias jäi kaelast allapoole halvatuks.

Mida peab tundma ema, kes põhjustas õnnetuse, mille tagajärjel sai rängalt kannatada tema pisike poeg? Väikese vapra Juss Mathiase pere lugu on näide sellest, et meid kõiki võib ühel päeval tabada saatuslik hetk, mis pöörab pea peale kogu endise elu. Ema Carina, isa Juhan ja õde Adeele pole aga sugugi alla andnud, et oma pere õnnetusse sattunud kõige pisemat igati toetada ja aidata.

Tuhandeid inimesi “Inglite aja” saates puudutanud Juss-Mathiasele annetati raviks ja elamistingimuste parandamiseks üle 64 tuhande euro. Juss-Mathiase pere on südamest tänulik ning loodab, et edusammud perepoja paranemisel jätkuvad ning ta istub oma sünnipäeval iseseisvalt sünnipäevalauas.

Vaata, kuidas on Juss-Mathiasel läinud videoloost!

Kommentaarid puuduvad