Kristel Aaslaid: päeva lõpuks ei julge mitte keegi mitte kellegagi rääkida ja me sureme välja!

Seitsmesed

Õhtulehele antud intervjuus rääkis Kristel Aaslaid koos Tuuli Rannaga oma ühisest muusikapalast "Ära käpi mind" ja sellest, miks tuli mõte teha just lugu ahistamisest.

"Saime stuudios kokku, rääkisime niisama elust ja olust kuni jõudsime aruteluga Weinsteini ja #Metoo teemani," sõnas Tuuli ja tõdes, et pärast seda tuli juba ülejäänud väga loomulikult. "Iga naine oskab end antud looga seostada, ja oleme ausad, kes meist ei oleks klubis tundud "Ou, viitsid, ära käpi mind" tunnet?" Kristeli jaoks on hea alati säilitada huumor. "Meie väljendus antud loos soodustab end mitte liiga tõsiselt võtma. Ehk siis "hea tuju" lähenemine mitte nii "hea tuju" teemale, sest ka halbades olukordades tuleb suuta natuke naerda," lisas ta.

Küsimusele, kas ahistamine on ka see, kui keegi saadab teile klubis koksi või baaris šampanja, vastas Kristel: "Seda võib teha. Aga muuseas, ma sain ka oma Eesti Laulul esitatud sketši idee just sellest, et mehed omavahel prooviruumis arutasid, et valge mees on tänapäeval ikka jube raske olla. Naisi on ka mitut sorti. Mõne jaoks on okei, kui neid käpitakse või jooke välja tehakse, aga siis on ka sellised naised, kes jäävad kuhugi sinna vahepeale. Nad ei tea, kuidas käituda, kui neile jook välja tehakse. Kas solvuda või mitte või kuidas sellises situatsioonis käituda. Me oleme kõik piirid nii häguseks teinud. Mitte keegi ei saa enam mitte midagi aru. Ja mis päeva lõpuks juhtub on see, et mitte keegi ei julge mitte kellegagi rääkida ja me sureme välja."

Loe täispikka intervjuud Õhtulehest

Kommentaarid puuduvad