Marilyn Kerro lapsevanematele: andke vabadust läbi suunamise mitte keelamise!

Seitsmesed

Eesti hinnatuim selgeltnägija ja peagi emaks saav Marilyn Kerro paneb oma Facebook'i postituses lapsevanematele südamele, et pere pisematele tuleb pöörata tähelepanu ja kinkida neile õnnelik lapsepõlv. 

Kerro kirjutab, et kõigile inimestele on sündides kaasa antud võime tunnetada ja kogeda. "Kas olete märganud kuidas väikesed lapsed suhtlevad väljamõeldud sõbraga või hoopis näevad pimedas kedagi? See ei ole seoses nende elava kujutlusvõimega." Et lapsi ei piira eelarvamused, ei karda nad rääkida sellest, mida näevad, kuulevad ja kogevad. "See on omakorda seotud sellega, et hinged valivad teadlikult sellise lapse sõnumikandjaks ning juhivad teda andmaks oma kohalolekuga märku läbi nägemuste."

"Tavaliselt kaob see imeline võime kooli eaga umbes vanuses 7. Kuni selle vanuseni on laps vanemate bioväljas. See tähendab et ta võtab kuni selle eani üle kõik vanemate tunded emotsioonid, lootused ja ootused. Oleme kõik erinevad ja unikaalsed. Laske lastel olla nemad ise, ennekõike lapsed. Ärge mõistke neid hukka, nad peavad julgeks ja iseseisvaks kasvama. Andke vabadust läbi suunamise mitte keelamise.
Jätke meelde: enne kui minu üle kohut mõistad, proovi mind armastada", paneb nõid südamele.

Kommentaarid puuduvad